top of page
Natuursteenbedrijf Vander Haeghen

 Natuursteen in keuken en badkamer

Van spoelbak en werkblad tot inloopdouche en wand

Keuken en badkamer

Natuursteen in keuken of badkamer: altijd een goed idee! Natuursteen staat prachtig in elke keuken of badkamer en is ook uiterst sterk en duurzaam. Natuursteenbedrijf Vander Haeghen is al jarenlang wijd en zijd bekend voor de realisatie van natuursteen in keuken en badkamer. Sinds 1936 hebben we gaandeweg meer en meer technische knowhow kunnen opbouwen. Het resultaat vandaag: perfect afgewerkte natuursteencreaties die jaar na jaar gezien mogen worden.

Spoelbakken en douchebakken in natuursteen

Wij slagen erin om vanuit een massieve blok natuursteen uw spoelbak of douchebak zorgvuldig uit te frezen en af te werken, dankzij onze investering in een CNC-freesmachine en onze jarenlange vakkennis. Wij vervaardigen spoelbakken en douchebakken in blauwe hardsteen, marmer of graniet. Vandaag zijn massieve keukenspoelbakken erg geliefd: geen wonder, ze gaan uw hele leven mee!

Natuursteenbedrijf Vander Haeghen

Werkbladen in natuursteen

Een werkblad moet tegen een stootje kunnen en wordt dag in dag uit intensief gebruikt. De grootste voordelen van een werkblad in natuursteen zijn de karaktervolle uitstraling, een hoogwaardige kwaliteit en zijn duurzaamheid. Dankzij Natuursteen Vander Haeghen kunt u alle kanten op met uw nieuwe werkblad of aanrecht. Natuurlijk kan uw lavabo in de badkamer of spoelbak in de keuken ook volledig in natuursteen afgewerkt worden. Kiest u liever voor een spoelbak in inox of een ander materiaal, dan kunnen we dit zonder probleem in het werkblad verwerken. Hebt u een onderbouw spoelbak, dan frezen we rondom de spoelbak een verlek met of zonder afdruipgeultjes. Wij vervaardigen uw werkblad voor keuken of badkamer dus volledig op maat!

Inloopdouche in natuursteen

Een inloopdouche wint aan populariteit. Natuursteen doet uw badkamer baden in een warme, luxueuze en levendige sfeer. Gaat u voor een moderne of eerder klassieke douche? Bij Natuursteen Vander Haeghen hebt u eindeloos veel mogelijkheden voor uw inloopdouche in natuursteen, zowel op vlak van kleur als maat. Ook de wanden kunnen volledig in natuursteen uitgevoerd worden, voor een totaalplaatje. U bent niet langer gebonden aan de standaardmaten, maar kunt echt alles volledig aanpassen aan uw eigen voorkeuren. Met het juiste onderhoud blijft uw douche in natuursteen altijd even mooi, wat niet gezegd kan worden van een douche in kunststof.

Natuursteenbedrijf Vander Haeghen

Wanden in natuursteen

U kunt natuursteen voor werkblad, lavabo, spoelbak en inloopdouche ook doortrekken naar uw wanden. Wanneer u kiest voor een keuken- of badkamerwand in natuursteen, koppelt u het esthetische meteen aan het functionele, met een minimum aan voegen. Wanden in natuursteen bieden een tijdloze look en zijn een absolute meerwaarde in keuken of badkamer.

Klein bedrijf, grote service

Een inloopdouche wint aan populariteit. Natuursteen doet uw badkamer baden in een warme, luxueuze en levendige sfeer. Gaat u voor een moderne of eerder klassieke douche? Bij Natuursteenbedrijf Vander Haeghen hebt u eindeloos veel mogelijkheden voor uw inloopdouche in natuursteen, zowel op vlak van kleur als maat. Ook de wanden kunnen volledig in natuursteen uitgevoerd worden, voor een totaalplaatje. U bent niet langer gebonden aan de standaardmaten, maar kunt echt alles volledig aanpassen aan uw eigen voorkeuren. Met het juiste onderhoud blijft uw douche in natuursteen altijd even mooi, wat niet gezegd kan worden van een douche in kunststof.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Dankzij een doorgedreven mechanisatie met o.m. CNC-gestuurde machines en een efficiënt kostenbeleid, kunt u bij ons genieten van een uitstekende service aan een interessante prijs/kwaliteit.

Contacteer ons voor natuursteen in keuken of badkamer, bekijk alvast enkele realisaties en/of bezoek onze toonzaal!

bottom of page